Kontaktpersoner | OF Ekeri
OF Ekeri

Kontakt

Kontaktpersoner

  Claes Olsson

  Claes Olsson

  VD/Säljare

  0433-726 05

  claes.olsson@ofekeri.se

 • VD Claes Olsson har ordet. Parallellt med min roll som VD i familjeföretaget arbetar jag med försäljning tillsammans med mina kollegor. Min säljkarriär tog fart i tidig ålder då jag i grundskolan började sälja gödningsmedel till grannar och vänner. Efter detta satte min säljkarriär fart då jag på somrarna åkte med brödförsäljare för att sälja kakor. Efter min militärtjänstgöring blev jag tilldelad ett eget "bröd-distrikt" som jag skötte under 10 års tid.
  År 1995 startade mitt arbete som säljare på OF i Markaryd och har sedan dess sett en stabil tillväxt tack vare en mycket god kundkrets samt en bra produktmix!

  Ring mig gärna och berätta vad ni tycker om vårt företag samt våra produkter.

  Fredrick Gripenwarg

  Säljare och marknadsansvarig

  0433-72619

  fredrick.gripenwarg@ofekeri.se

 • Fredrick Gripenwarg här, jag arbetar som Säljare samtidigt som jag har det yttersta ansvaret för vår Uthyrningsverksamhet och bolagets Marknadsföring.

  Jag har arbetat på OF Ekeri AB sedan 2011 så det har blivit några år i branschen. Det viktigaste i min roll är flexibiliteten, tillsammans hittar vi lösningar när ni står i begrepp att investera i nya fordon, antingen via direkt försäljning, leasing eller uthyrning - ingen affär är omöjlig, det finns alltid en lösning!

  Tveka inte att höra av er!

  Bo Olsson

  Bo Olsson

  Säljare

  0433-726 02

  bo.olsson@ofekeri.se

 • Bo Olsson här, säljare på OF Ekeri AB! Innan jag, år 2000, började arbeta i familjeföretaget hade jag arbetat med lager samt reservdelar för Mercedes personbilar i Markaryd under 12 års tid.
  Jag trivs verkligen med mitt jobb och jag brinner för den sociala biten mellan mig som säljare och Dig som kund. Genom att upprätthålla en god personlig kontakt tror jag att vi tillsammans kan se till att affären blir så lyckad som den bara kan bli!

  Tveka inte att höra av dig, alla frågor är relevanta och jag finns här för dig!

  Mia Silvegren

  Mia Silvegren

  Säljare

  0433-726 10

  mia.silvegren@ofekeri.se

 • Mia Silvegren: En skånska från Ljungbyhed.
  Säljare på framför allt nya enheter.
  Bilskåp, släp, trailers, växelflak, dolly ja hela OF Ekeris sortiment kan ni fråga mig om.
  Min historia i branschen började 1990 på Nils Hanssons Åkeri i Ljungbyhed.
  1998 – 2010 Har jag jobbat på PNO i Helsingborg med traileruthyrning.
  Här gick jag från praktik i verkstaden för att hantera skadedebiteringar via uthyrningen över till försäljningschef.
  2010 lockade ett jobb på OF Ekeri i Markaryd och så fick det bli.

  Christian Olsson

  Uthyrningsansvarig

  0433-72608

  christian.olsson@ofekeri.se

  Johan Kumpula

  Reservdelsansvarig

  0433-72601

  johan.kumpula@ofekeri.se

 • Mer info inom kort.

  Axel Gustafsson

  Begagnatansvarig

  0433-72603

  axel.gustafsson@ofekeri.se

 • Hallå, jag heter Axel Gustafsson, har arbetat på OF Ekeri sedan 2014. Jag ansvarar för begagnat- och exportförsäljningen. Jag är även specialiserad på vårt tyska fabrikat Kögel så om du är intresserad av något av mina område, tveka inte att höra av er!

  Rasmus Christensen

  Leveransansvarig

  0433-726 07

  rasmus.christensen@ofekeri.se

 • Mitt namn är Rasmus Christensen och jag har arbetat på OF Ekeri sedan 2013. Mitt ansvarsområde innefattar transporter, leveranser och garantifrågor. Tveka inte att höra av er om ni undrar över något så ska jag hjälpa er på bästa sätt.

  Carina Olsson

  Carina Olsson

  Ekonomi

  0433-726 04

  carina.olsson@ofekeri.se

 • Hej, mitt namn är Carina Olsson och jag arbetar sedan 1997 på OF Ekeri AB med diverse olika arbetsuppgifter och idag är jag ansvarig för ekonomin. Jag har varit med sedan starten och sett företaget växa och expandera. Jag har arbetat med ekonomi under 25 års tid, min karriär startade i ett familjeföretag inom snickeribranchen där jag hjälpte till med den administrativa biten – parallellt med detta skötte jag ekonomin på ett Rasta företag. Innan jag började arbeta på OF Ekeri AB drev jag en barnklädesbutik i Markaryd.

  Malin Sandström

  Malin Sandström

  Administration / Uthyrning

  0433-726 09

  mailn.sandstrom@ofekeri.se

 • Hej, mitt namn är Malin Sandström. Jag arbetar med bland annat service och besiktning på våra hyresenheter. Tidigare har jag arbetat med både möbler och bussar men främst administrativa tjänster även där. Har du några frågor så bara slå en signal.


Follow Us


Facebook Instagram LinkedIn